Julemærkemarch

JULEMÆRKEMARCH SØNDAG d. 6. DECEMBER 2020

Hvad er bedre end at starte første søndag i december med lidt frisk luft og let motion og samtidig støtte børns kamp for at genfinde glæden og det gode børneliv? Det er der mulighed for i Hinnerup søndag den 6. december, når den årlige Julemærkemarch for 44. gang samler ind til driften af landets fem Julemærkehjem.

For 7. år i træk står Lions Dagmars Kilde for arrangementet i Hinnerup.

Man kan vælge mellem to ruter: 5 km eller 10 km. Der er plads til alle, og foretrækker man at løbe, er det også en mulighed. Den korte rute kan gennemføres med kørestole og barnevogne.

Der er start mellem kl. 10 og 11 på Rønbæk Fritidscenter, Ådalsvej 86, Hinnerup.

P. gr. af Corona bliver der i år individuel start. Diplom og evt. medalje udleveres sammen med betaling af startkort, så man ikke behøver komme tilbage til startstedet.
Fritidscentret er ikke åbent, men startkortene sælges i forgangen. Der er heller ikke åbent i Søften fritidscenter, der plejer at være rasteplads på den lange rute, ligesom der ikke er salg af gløgg, æbleskiver mv.

Overskuddet går ubeskåret til Julemærkefonden.

Tilmelding
Man kan forhåndstilmelde sig på www.julemaerkemarchen.dk inden 15.11.2020. Her kan man vælge forskellige typer startkort – med eller uden tilhørende medalje og merchandise.
Eller man kan møde op på startstedet på selve dagen uden tilmelding.

Læs mere på www.julemaerket.dk.