Sorggruppe for voksne

Som noget nyt starter Dagmars Kilde nu en sorggruppe for voksne, der har mistet en pårørende., for voksne har også brug for at tale om sorgen

Igennem de sidste tolv år har flere børn, der har mistet en nær pårørende, mødtes på Hinnerup Bibliotek & Kulturhus for at tale om savnet, sorgen og de tilbagestående minder. Nu er det de voksnes tur.

Alle kan have behov for at tale og blive lyttet til, hvis man har mistet en nær pårørende. Det har Kilden sorg- og samværsgruppe for børn og unge i Favrskov erfaret.

– Vi har set den positive effekt, det har haft på de unge at mødes med andre, der står i samme situation, fortæller Else Carlsen.

Sammen med Nina Thøgersen og Ruth Kragelund er hun en del af gruppen, der udelukkende bliver drevet af frivillige hænder med en god position livserfaring og medmenneskelighed.

– Vi er flere gange blevet spurgt, om vi ikke ville etablere en voksengruppe, og det gør vi nu. For det er ligeså vigtigt for voksne at få talt om savnet, som det er for børn, der har mistet, understreger Else Carlsen.

I samværsgruppen for voksne bliver der lagt vægt på at tale om de ting, der kan være svære at dele med sin familie og venner. Der er desuden fokus på, hvordan den, der står tilbage, får opbygget sin egen hverdag og genvundet livsglæden.

Samværsgruppen mødes hver anden onsdag i lige uger fra kl. 17.30-19.00 på Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i Melhøjstuen. Sorggruppens støttes lige som børnegruppen af Lions Dagmars Kilde og det er gratis at deltage.

For yderligere information:
Kontakt Else Carlsen på tlf. 21150658.
Carlsen