Skt. Hans

Skt. Hansaften  2017

At man skal holde de gamle traditioner i hævd, det er sikkert og vist, så derfor afholder Dagmars Kilde igen i år sit traditionsrige Skt. Hans bål og traditionen tro d. 23. juni. Det er i år 13. gang kvinderne tænder bålet.

Bålet nydes i haven ved Sognegården på Ådalsvej 8 i Hinnerup.
Og aftenen begynder kl. 19.00.

Til yderst rimelige priser og hele aftenen er der salg af grillede pølser og brød, øl, vin, vand og slikposer. Dagmars Kildes medlemmer bager desuden kager, som kan købes sammen med kaffe eller te.

Til børnene er der tilbud om at bage sit eget gratis snobrød, for dejen er venligst sponseret af Bagergården, Hinnerup.

Bålet tændes kl. 20.00 og igen er det Kjeld Bjørn Nielsen, der holder båltalen.

Dagmars kilde er også glade for at kunne præsentere den traditionsrige underholdning ved Skt. Hans kvartetten, som sørger for musikalsk underholdning både før og efter båltalen. ​

Dagmars kvinder glæder sig igen i år til at byde velkommen til en hyggelig aften og få bålet tændt, så heksen kan blive sendt godt af sted til Bloksbjerg og vi håber på noget bedre vejr end den ret så blæsende aften i 2016, hvor bålet trods store anstrengelser ikke kunne tændes og hvor teltene var ved at blæse væk..

Alt overskuddet fra denne aften går til støtte til humanitære formål.