Madindsamling

Lørdag den 1. december samlede Lions Dagmars Kilde og Lions Hinnerup for tredje år dagligvarer ind foran SuperBrugsen i Hinnerup, og det blev stor succes. Jørgen Mathiesen fra ”Del Maden” står for uddeling af de indsamlede varer til socialt udsatte, og han kunne lave mange poser til trængte familier til en samlet værdi på ca. 15.000 kr. (ca. 3.000 kr. mere end sidste år), som han omdelte til glade familier. Børnefamilier havde første prioritet, men også par og enlige blev tilgodeset.Jørgen Mathiesen fortæller: ”Poserne vakte begejstrede udbrud, såsom tusind tak, sikke en dejlig overraskelse, ren luksus, det falder på et tørt sted”. ”De mennesker, vi mødte foran SuperBrugsen tog virkelig pænt imod os,” fortæller Randi Bune fra Lions Dagmars Kilde og fortsætter: ”Der var givere i alle aldre, der gav både små og store bidrag, og vi vil gerne takke alle for deres bidrag til at gøre julen bedre for mange socialt udsatte.”

Det er dejligt at være en del af sådan en succes, og en stor tak til Jørgen Mathiesen og hans kone og hjælpere, der brugte mange timer på pakning og uddeling,” supplerer Hugo Strunge Frank fra Lions Hinnerup og fortæller, at han nu sammen med Jørgen Mathiesen skal i SuperBrugsen for at købe ind for Lions Hinnerups donation på andre 15.000 kr., så endnu flere trængte familier kan blive glade her op til jul.
SuperBrugsen Hinnerup pakker 70 poser til en værdi af 170 kr. til os, og så supplerer vi hver pose med en pose Meny kaffe (Lions mæslinge kaffe), så vi slår 2 fluer med et smæk – altså 70 børn får en mæslingevaccination samtidig med, at vi tilgodeser 70 trængte familier i Favrskov Kommune.
Det lykkedes at få TV2 Østjylland til at komme og lave optagelse – herunder interviews med såvel 2 Lions medlemmer som en glad giver. Et pænt indslag herom blev bragt i TV2 Østjylland i mindste 2 udsendelser lørdag aften. Resultatet fik TV2 Østjylland pr. telefon om eftermiddagen. I skrivende stund har JP Aarhus også bragt en omtale med foto, og i næste uge får vi helt sikkert omtale i vores lokale ugeavis.