Lions International

LIONS har 100 års fødselsdag i år.

Lions International

Alle Lions Klubber i verden er  medlem af "The International Association of Lions clubs".
I alt er der ca. 1,3 millioner medlemmer fordelt på 46.000 klubber i ca. 200 lande, hvilket gør os til verdens største humanitære organisation.

Lions blev opstartet i 1917 af Melvin Jones. Det var en sammenslutning af en række klubber, hvis medlemmer ville forene fritid, erfaring, viden og praktisk håndelag med ét eneste formål: At hjælpe vanskeligt stillede medmennesker. Det blev en grundholdning, at Lions ikke beskæftiger sig med politik og religion.

Lions motto er "We serve", som frit oversat betyder "vi hjælper".

Hver krone som doneres til Lions går direkte til Lions hjælpearbejde. I Lions har vi ikke omkostninger til administration.
Den begrænsede del, som Lions anvender til administrationen i Oak Brook, betales af klubmedlemmernes kontingent.

Læs mere om Lions Clubs Internationals formål og historie på Lions International's hjemmeside - klik her http://www.lionsclubs.org