Kort & Godt

Kort og Godt udvalget

Det er udvalgets medlemmer, der finder og fotograferer egnede motiver til sortimentet af kort og telegrammer, men får også hjælp af andre til nye ideer og praktiske opgaver ved fremstillingen.

Der arbejdes med lokale motiver, især kirkerne har/har haft stor vægt, og de fleste af  kommunens kirker findes i 3 størrelser: telegram, kort og til-og-fra.

Blomstermotiverne er fundet i haverne hos Tove Ladefoged i Vitten og Furierne i Grundfør, samt Gartneriet Rønbæk og udgør en stor del af motiverne.

Salgssteder:

Vi er så heldige, at forskellige butikker i kommunen, velvilligt og uden udgifter for os, stiller diskplads til rådighed og klarer salgsarbejdet.

Overskuddet fra salget går ubeskåret til lokalt humanitært formål og i perioden 2017/18, har vi valgt at overskuddet går til TUBA, der har en afdeling i Favrskov kommune og som hjælper børn og unge, der lever i en familie med misbrug.

Følgende butikker sælger kort og telegrammer for Lions Hinnerup Dagmars Kilde:

Butik Living4u, Foldby
Centermode  -  Christina F  -  Tøjmanden Claus Hvass, Hinnerup
Hadsten  og Hammel Boghandel
Furierne, Grundfør
Rema 1000, Søften (sælger kun telegrammer i konfirmationstiden)

Alle salgsteder har ikke fuldt sortiment, idet der foretages "lokaltilpasning"

-endvidere kan det tilføjes, at Dagmars Kilde også har fremstillet kort med motiver af in- og eksteriør fra Socialmuseet i Norring, som kan købes i museet i sommersæsonen, når der er åbent for besøgende.