Kort & Godt

Kort og Godt udvalget

I mere end 10 år har Dagmars Kilde fremstillet og solgt telegrammer med egnens kirker og kort med motiver af  mange skønne blomster og lokaliteter.
Men alting har sin tid, og vi har besluttet, at med en donation til TUBA på kr 4000, som er overskuddet fra salget i 2017/18, stopper vi med aktiviteten.
Det er lidt vemodigt efter mange spændende timer, hvor vi har taget billeder, kigget på og udvalgt  dejlige motiver - og efter trykningen, endelig set de færdige resultater, som heldigvis også er faldet i mange andres smag.
Tak til alle jer, der så venligt har stillet diskplads til rådighed, så det kunne lade sig gøre at få solgt og tak til alle jer, der valgte vores kort og dermed støttede vores aktivitet – I har alle været med til at hjælpe mennesker i svære situationer.