fredsplakat

Børn tegner for fred

Igen i år har Lions Hinnerup Dagmars Kilde sammen med 5. årgang på Rønbækskolen rettet fokus på fred i verden gennem kunst. Børnene har i efteråret tegnet plakater med temaet ”Fredens fremtid”, og fredag, den 3. november var der fernisering af de mange fine tegninger på Musiktorvet på Rønbækskolen.

De tre klassevinderes billeder blev sendt videre til Lions distrikt Nordjylland, hvor de blev bedømt sammen med de andre Lions klubbers bidrag.
Og sørme om ikke vi igen fik en distriktsvinder, nemlig Josefine Monrad fra 5. A.
Og som om det ikke var nok, så kunne distriktsguvernør Jens Aksel Thomsen meddele, at Josefine også var blevet kåret som landsvinder, så nu sendes hendes bidrag til USA til verdensbedømmelsen.